Kapcsolódó alrendszer

Okos gazdaság

Tengah – a jövő városa

Tengah lesz Szingapúr első okos és fenntartható városa, zöld megoldásokkal és intelligens technológiákkal. 

Hatalmas, napenergiával működő légkondicionáló egységek telepítése, vákuumos földalatti szemétgyűjtés bevezetése, földalatti utak létrehozása elektromos járművek számára, városi kertgazdaságok kialakítása és zöld építészet. Csak egy pár példa kiemelve a szingapúri Tengah városnegyedben történő fejlesztésekből.

Blokklánc technológián alapuló peer-to-peer energiakereskedelem

A Pebbles projekt részeként nemrégiben egy energiakereskedelmi demonstrátort helyeztek üzembe, amely egy gyakorlati alkalmazás laboratóriumi körülmények között. A Pebbles elemzi és teszteli a blokklánc technológia energiapiaci hatásait. A helyi peer-to-peer energiakereskedelem nemcsak gyakorlati funkciót tölt be a decentralizált energiarendszer keresletének és kínálatának ellenőrzésében, hanem egyben további jelzéseket ad azokról az üzleti és monetizálási lehetőségekről, amelyek ma az "energia-rugalmassági piac"-ot jelentik.

Hamilton Hotel – távmunka szállodai szobából

A turizmus a COVID-19 világjárvány idején csökken, a forgalom javítása érdekében a szállodák napközben szobákat kezdtek kiadni üzletemberek számára. Az ajánlat azoknak is kedvező, akik jelenleg távmunkára kényszerültek és nehezen tudnak otthon koncentrálni a munkájukra. A Hamilton Hotel szigorú takarítási protokollok betartásával arra ösztönzik a vendégeket, hogy bátran béreljenek szállodai szobákat munkájukhoz.

Ryver - üzenetküldő szolgáltatás

A Ryver célja, hogy segítse a szervezeteket a jobb kommunikáció elérésében. A felhasználók annyi csoportot hozhatnak létre, amennyit csak akarnak, és könnyen kategorizálhatják őket. Beszélgetéseket lehet indítani egyénekkel, kis csoportokkal vagy egész csapatokkal. Szűrők lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy ellenőrizzék, ki mit lát és mit tesz közzé az alkalmazásban, továbbá adott bejegyzéseket is meg lehet jelölni, ha később vissza akarnak térni hozzájuk.

Harvest és Forecast alkalmazások

A Harvest egy webalapú nyomkövető eszköz, amely lehetővé teszi, hogy a vezetők figyelemmel kísérjék a csapat tagjai által az egyes projektekre vagy feladatokra fordított időt és költségvetést. Számlázásra és jelentések elkészítésére is alkalmas, így az ügyfelek automatikus fizetési emlékeztetőket kapnak, ahelyett, hogy a vezetőknek e-mailben kellene keresniük őket.

ESET - Home office tanácsadás

A vállalat már több mint 25 éve biztosít védelmet a digitális világ fenyegetéseivel szemben díjnyertes, vírusokat észlelő szoftverével. Egy kicsi és dinamikus vállalatból mára egy több mint 110 millió felhasználót számláló és 202 országot és területet lefedő globális márkává nőtték ki magukat. Célkitűzésük, hogy egy biztonságos digitális világot építsenek fel, amelyben mindenki élvezheti a biztonságos technológia előnyeit.

Eko app

Az Eko az Amity egyik alapterméke, az innovatív digitális megoldások otthona, amely segít a szervezeteknek, a csapatoknak és az egyéneknek többet elérni a technológia erejével. Az ökoszisztéma-eszközeik kiépítésén és megvalósításán túl, a virtuális munkahelyi megoldásoktól a chatbot-menedzsment rendszerekig, digitális partnerként működnek, hogy elősegítsék az átalakulási utat a kezdetektől.