FORTEMAP 8.1 Térinformatikai és Ügyfélszolgálati Rendszer

FORTEMAP 8.1 Térinformatikai és Ügyfélszolgálati Rendszer

Az Intermap Kft. FORTE®MAP 8.1 térinformatikai rendszere teljes körűen támogatja az önkormányzati ügyintézési és döntéshozatali folyamatokat. Dunakeszi Város Önkormányzatánál olyan – jelenleg – egyedülálló megoldás került bevezetésre, amely során:
- Egyedi felméréssel a város teljes virtuális lenyomatát elérhetik az ügyintézők a FORTE®MAP 8.1 térinformatikai rendszerben.
- Bármely közterületi pozícióból teljes körpanorámás képet kaphatnak az ügyintézők.
- A körpanorámás képeken a közterületi objektumok (buszmegállók, hulladékgyűjtő edények, lámpaoszlopok, KRESZ táblák, utcabútorok, játszóeszközök, stb.) térbeli helyzete rámutatással meghatározható, és a térinformatikai rendszerben megjeleníthető: Ilyen módon teljes - több mint 20.000 elemből álló - közterületi nyilvántartást építettünk fel a projekt során. Az objektumokra teljes ügyintézési folyamat építhető.
- A körpanorámás képeken mérések végezhetők, és az ügyintézők a napi munkájuk során az irodából releváns információkhoz jutnak azonnal, helyszíni kiszállás nélkül.
A fenti eredményeket saját fejlesztésű, GeoMeter® 600 körpanorámás felmérő műszerünkkel értük el, amely automatikusan együttműködik a FORTE®MAP 8.1 térinformatikai rendszerrel.
A megoldáshoz később hozzákapcsoltuk a FORTE® Ügyfélszolgálati Rendszert, amely kiszolgálja az európai színvonalú ügyfélfogadást. Az ügyfélszolgálati Rendszer számos, az ügyintézési munkát lerövidítő funkciójából kiemeljük a legfontosabbakat:
- a személyes ügyfélfogadás alkalmával azonnal legenerálhatók a kérelem nyomtatványok, amelyek később azután elektronikusan elérhetők a rendszerből
- az adott ügyféllel folytatott összes interakció (e-mail, call center hívások, személyes megjelenések, stb.)
- a call center és ügyfélpult hangrögzítés integráció megoldott, a rögzített beszélgetések visszakereshetők
- kiterjedt vezetői információk
- körlevél küldés előkészítése.

Együttműködők

Intermap Kft.
Dunakeszi önkormányzata

Helyszín

Magyarország
Dunakeszi