Napjainkban felértékelődik a biztonságos eredetű élelmiszerek szerepe. A saját konyhakert egészséges és vegyszerektől mentes zöldségekkel gazdagítja az étrendet. A vállalkozás üzleti céljai: kertészeti szolgáltatás nyújtása és élelmiszeripari termék gyártása. A vállalkozás küldetése, hogy a bennünket körülvevő környezet értékeinek és lehetőségeinek újragondolt felfedezését, fenntartható kiaknázását szolgálja.
Fenntartható kertek: függőleges kertek (zöldségés fűszernövény) és szabadföldi – magas- és emeltágyásos - konyhakertek létesítése, melyek a meglévő lakókörnyezet infrastrukturális adottságaihoz, illetve a külső életterek megjelenésébe illeszthetők. Ezek a “termő” zöldfalak és konyhakertek igényes és a termelt élelmiszer szempontjából biztonságos megoldások, könnyen fenntarthatók.