NN Pwer Cube

NN Pwer Cube

Az NN Power Cube egy olyan műszaki jellemzőket, és smart megoldásokat ötvöző, moduláris felépítéssel rendelkező egység, mely képes önállóan (konténerben telepítve) vagy épületbe részben vagy egészben integrálva ellátni az adott rendszer, épület, vagy épületrész teljes, folyamatos szünetmentes áramellátását. Az egységes működés érdekében a rendszer képes ötvözni a hálózati áramot, a napelemek által termelt áramot és egy aggregátor által termelt áramot.

A központi egység folyamatosan szinkronizálja a feszültségeket és egy mikroprocesszoros egység vezérli az áram útjait. Ez az egység vezérli továbbá a konténer hőkezelését, valamint az egyéb rendszerek összehangolt működését is. Az okos távvezérlésnek köszönhetően saját 24 órás központunkba bekötve minden eseményről rögtön értesülünk, és reagálni tudunk az esetleges hibákra, üzemzavarokra. A rendszer továbbá azonnal értesíti az illetékes szervet, vagy a saját, illetve az ügyfél műszaki egységeit, ha beavatkozás szükséges (pl. üzemanyaghiány az aggregátorban, aggregátor karbantartás adott üzemóra után, stb.).

A rendszer elsősorban zöld energiát használ a működéshez, és csak akkor vesz hálózati áramot, ha a napelemek már nem termelnek elegendő mennyiséget a szünetmentes működés biztosításához. A rendszer a zöld energia használatával jelentősen csökkenti a szén-dioxid kibocsátást.
 

Együttműködők

Helyszín