Konténer bölcsődék és óvodák építése

Konténer bölcsődék és óvodák építése

A megbízható gyermekfelügyelet rendkívül fontos, különösen a legkisebb gyermekek esetében. Az ALGECO moduláris megoldásai gyors és rugalmas megoldást jelentenek a gyermekgondozási helyek iránti aktuális növekvő keresletre. Legyen szó akár átmeneti megoldásról, bővítésről vagy új épület létesítéséről.

A vállalat teljeskörű szolgáltatásokat nyújt a tervezésről a kivitelezésig. A moduláris kialakításnak köszönhetően az épület tetszőlegesen alakítható, bővíthető. A speciális építési mód legnagyobb előnye, hogy rövid idő alatt (akár 10-15 hét alatt) elkészül és kulcsrakész állapotban várja az átadást.

Bölcsődék és óvodák esetében szaktanácsadás és teljes belső kialakítás is kérhető: okos belsőépítészet, egyedi tárolórendszerek, speciális hangszigetelő/akusztikus mennyezet, gyermekbarát bútorok és használati tárgyak. Az ALGECO épületei minden biztonsági, energetikai és technológiai követelménynek megfelelnek.  Az épület környezetének, udvarának megfelelő kialakítása is szerepel a vállalat palettáján.

Együttműködők

Helyszín

Németország