Prodware - Oktatási Modul Helyi Önkormányzatoknak

Címke

Projekt Státusza

élő

Prodware - Oktatási Modul Helyi Önkormányzatoknak

Ami az oktatás menedzselését és a helyi önkormányzatok által nyújtott szolgáltatásokat illeti, a digitális kor számtalan fejlesztési lehetőséget kínál. Az oktatási szolgáltatások hatékonysága és átláthatósága nagymértékben befolyásolja a város gyermekeinek nyújtott oktatás általános minőségét. A megfelelő technológia óriási változást tud hozni.
A Prodware oktatási modulja a technológiai innovációt használja fel, hogy egységes, teljességre törevkő és összehangolt kommunikációt és adatmegosztást alakítson ki az oktatási intézmények és az őket irányító önkormányzatok között. A Microsoft Dynamics CRM alapján az oktatási modul az önkormányzatok számára átfogó képet biztosít a joghatóságukon belül lévő összes oktatási műveletről, iskolai, osztálybeli és óvodai szinten. A többrétegű adatok egy gombnyomással szinkronizálhatók és szegmentálhatók, így a város jobban megértheti az egyes intézmények egyedi igényeit, valamint feltérképezi a város teljes oktatási szolgáltatását.
Az oktatási modul mindegyik hallgatóval külön foglalkozik, ezáltal az önkormányzat számára egyéni adatokat szolgáltat a személyesen "megjárt utakról" az óvodától és középiskoláig. Ezek az "utak" segítik az önkormányzatot, hogy elemezhessék az egyéni és a kollektív sikereket és haladást.
Az oktatási modul az adatokról szól, de az adatok megosztásáról is. A Microsoft Dynamics CRM felületének felhasználásával az oktatási modul lehetővé teszi az oktatási intézmények számára, hogy kéréseket és jelentéseket küldjenek el az önkormányzat számára. Ez nagyban megkönnyíti a speciális igények közlését.

 

Együttműködők

Microsoft

Helyszín

Franciaország
Belgium
Luxemburg
Spanyolország
Egyesült Királyság
Hollandia
Németország
Izrael
Marokkó
Tunézia
Románia
Csehország
Grúzia