Jövőbiztos Program

Jövőbiztos Program

A COVID-19 Ontarióban is számos üzletet kényszerített a bezárásra 2020 tavaszán, amelyek azóta kreatív megoldásokat keresnek az üzlet újbóli beindítására. A Digitális Főutca projekt Jövőbiztos programjának célja, hogy kiterjesszék a támogatásukat és tartós változást hozzanak az ontariói kis üzletek számára. A program három kezdeményezésből áll: az Átváltoztató csapatokból (Transformation Teams), a Digitális főutca laboratóriumból (Digital Main Street Lab) és a Közösségi együttműködési projektből (Community Collaboration Project).

Az Átváltoztató csapatok személyre szabott és alapos digitális átalakulást nyújtanak, emellett támogatják a cégeket a változásokhoz való alkalmazkodásban.

A Digitális Főutca Laboratórium az együttműködések kiépítésére koncentrál. A technológiai vállalatok és a közösségek közötti úttörő innovációkat támogatja, amelyek a főutcán található vállalkozások digitális átalakulását segítik elő.

A Közösségi együttműködési projekt regionális innovációs központokat és más közösségi szervezeteket kapcsol össze egy beszélgetéssorozat keretein belül. A találkozók segítségével feltárásra kerülhetnek azok a közös problémák, amelyeket a kis- és középvállalkozások életét nehezíti meg, továbbá megoldásjavaslatokat dolgozhatnak ki.

Együttműködők

City of Toronto
Toronto Association of Business Improvement Areas

Helyszín

Kanada
Toronto