MobilGO - Digitális Magyarország

MobilGO - Digitális Magyarország

A Magyarországra látogató vendégek számára vonzó, és naprakész információkat tartalmaz, miközben elvezet a kiválasztott célállomáshoz.
A helyi lakosság számára pedig egy mindig kéznél lévő, hasznos magyar digitális tartalmakat megjelenítő applikáció, ami tartalmazza a környék valamennyi vállalkozását, egy helyen digitális formában.

Intelligens Út Asszisztens (Megmutatja, hogy odaérsz-e időben a célállomáshoz)
Közhasznú tartalmak (Dohányboltok, ATM, Elektromos Töltőállomások, Benzinkutak, Posták, MLSZ pályák, Ivókutak stb.)
Menetrendek (Hajózás, Kisvasút és Libegők)

A MobilGO létrehozásakor kiemelt cél volt, hogy a felhasználói igényeknek megfelelően, átlátható formában mutassuk be, a nálunk megjelenő vállalkozások termékeit, szolgáltatásait, hogy felhasználóink könnyen és gyorsan tudjanak tájékoztatást kapni a közelükben lévő vállalkozásokról.

A tervezés és fejlesztés során figyelembe vettük azt az átfogó kormányzati programot, ami Digitális Magyarország néven lett meghirdetve, és célja a teljes hazai digitális környezet fejlesztése, amit a Kormány a DJP és DJP 2.0 nevű Digitális Jólét Programon keresztül határozott meg.

A Kormány program fókuszai, perspektívái és az információ technológiai szabványok betartása mellett is, nagy hangsúlyt fektettünk a kényelmes, könnyen kezelhető és reszponzív felhasználói élmény kialakítására, valamint, hogy az Applikáció hozzáférhető legyen a fogyatékkal élők számára is.

Együttműködők

Név

Erdélyi Márton

E-mail

erdelyi.marton@mobilgo.eu

Ország

Cím

Tatabánya

Helyszín

Magyarország