nTask - feladatkezelő

nTask - feladatkezelő

Az nTask egy felhőalapú feladatkezelő, amely kisvállalkozásokat és magánszemélyeket szolgál ki. Olyan eszközöket biztosít a felhasználók számára, amelyek lehetővé teszik a csapattagokkal való együttműködést, a feladatok kezelését, az értekezletek ütemezését és egyebeket.

Az nTask segítségével a felhasználókhoz feladatokat lehet hozzárendelni, előrehaladási jelentéseket generálhatnak, ismétlődő feladatokat állíthatnak be, fájlokat oszthatnak meg, fájlokat csatolhatnak feladatokhoz és ellenőrzőlistákat generálhatnak. A Gantt-diagramok segítségével a felhasználók figyelemmel kísérhetik a projekt ütemezését. A megoldás lehetővé teszi a felhasználók számára a különböző projektek költségvetésének megtervezését és nyomon követését, az erőforrások elosztását, a kockázatok és kérdések meghatározását, valamint a csapattagok különböző feladatokra fordított idejének figyelemmel kísérését.

Ezenkívül az nTask támogatja az integrációt a Google Naptárral és az Outlook programmal, amelyek értekezlet- és naptárkezelési funkciókat biztosítanak.

Együttműködők

Helyszín