Safer Place

Safer Place

A Safer Place egy innovatív, díjnyertes videóalapú technológiai platformot fejleszt. A platform célja, hogy fokozza a magas kockázatú forgalmi vagy parkolási jogsértések végrehajtását.  Az egyetlen platform, amely a közlekedési szabálysértések minden típusát felismeri: útjelző táblák figyelmen kívülhagyása, elsőbbségadás megtagadása, mobilos üzenetküldés, záróvonal átlépése, autóbusz-sávban történő vezetés, szabálytalan kanyarodások és mindenféle városi parkolási jogsértés: a járda blokkolása, zebrán vagy buszmegállóban történő parkolás vagy dupla parkolás és így tovább.
A megoldások terepen is beváltak, megbízhatóak és teljes mértékben működőképesek. A Safer Place digitális jegyeket generál az emberi hibák csökkentése érdekében, és elhomályosított videókat és képeket készít a helyi adatvédelmi előírásoknak megfelelve.
A Safer Place megoldással okosabbá teshetőek a városok: javítja a járművezetők és a gyalogosok közlekedésbiztonságát, növeli a munkaerő hatékonyságát, csökkenti a jogi fellebbezések számát és növekvő bevételt generál az ügyfél előzetes beruházása nélkül. A Safer Place a Tel Aviv-i városi közlekedés minden fontosabb aspektusát fejlesztette: csökkentette a jogsértések számát az idő múlásával, fokozta a közrendet, javította a forgalom áramlását, fokozta a hatékonyságot és csökkentette a bírósági fellebbezések számát.

Együttműködők

Helyszín

Izrael
Tel Aviv-Jaffa