MindSphere City Graph platform

MindSphere City Graph platform

A Siemens és a Microsoft az ügyfelekkel együttműködve szeretné kezelni az alapvető városi kihívásokat. Ennek érdekében hozták létre a MindSphere City Graph-ot, egy nyílt városi platformot, amely támogatja a várostervezés digitális modelljeit, és gazdag környezetet biztosít a városi alkalmazások új generációjának.

Ez az együttműködés a vertikális adatok integrációjára és elemzésére irányuló igényeket elégíti ki a városokban, a közösségekben, a kerületekben vagy az egyetemeken egy nyílt városi platform segítségével. Az új Microsoft Azure Digital Twin és City Graph Services integrálása a MindSphere-ba lehetőséget nyújt a városoknak, hogy áttörjék az információs gátakat, és elsőként hozzáférhessenek a megfelelő kontextusba helyezett információkhoz.

A város igazságos digitális ábrázolásához létre kell hoznunk a valóság modelljét, és lehetőségünk van összefüggéseket társítani az entitásokhoz, pl. kapcsolatok a városrendszerek között. Ezért a különböző területek (villamos energia, egyéni és tömegközlekedés, hulladékártalmatlanítás stb.) egy digitális városmodellbe egyesíthetők. 

Együttműködők

Helyszín