Velocia applikáció

Velocia applikáció

A forgalmi dugóknak hatalmas ára van, akár a mérsékelt produktivitást, a környezetszennyezést, a társadalmi egyenlőséget vagy csak puszta csalódottságot nézzük. Az emberek városokba való költöznése folyamatos, de az új infrastruktúra kiépítése nehéz és költséges.

A Velocia egy olyan alkalmazás, amely a már meglévő erőforrások felhasználásával jutalmazza az utazókat azért, mert nem egyedül utaznak. Az embereket - nem pedig a technológiát - helyezik az okos mobilitási megoldásaik középpontjába.

A Velocia felhasználói VELO-kat (jutalom pontokat) kapnak, ha biztonságosan, hatékonyan és gazdaságosan jutnak el A-ból B-be. Az alkalmazást választják, hogy meghatározhassák a saját érdekükben megfelelő mobilitási magatartást. A felhasználók egy pillanat alatt megnézhetik, hogy választásaik milyen előnyökkel járnak mind maguk, mind a közösségek számára.

A Velocia ezen felül platformot biztosít a Mobility as a Service (MaaS) partnereik számára, hogy új jutalomkampányokat hozzanak létre a Velocia felhasználói számára, ideértve a telekocsizást, a tömegközlekedést, az autómegosztást, a kerékpározást, a rollerezést vagy a gyaloglást.

Együttműködők

Helyszín

Amerikai Egyesült Államok
Miami