Trojena

Trojena

Trojena ikonikus, világszínvonalú úti cél lesz, amely a természetes és a fejlett tájat ötvözi - és egyedülálló, emberközpontú élményeket kínál a lakosok és a látogatók számára egyaránt. A desztináció hat jellegzetes fejlesztési körzetnek ad majd otthont, amelyek középpontjában a valós és virtuális építészeti és mérnöki innovációkat ötvöző, személyre szabott élmények állnak. Mindez egy olyan úti célt hoz létre, amelyhez hasonló nincs még egy a világon.


Trojena a NEOM regionális tervének része, az Akabai-öböl partjától 50 km-re, a természeti régió szívében található - 1500 és 2600 méter közötti magassággal és közel 60 négyzetkilométeres területtel.


A terület eltérő éghajlatát kihasználva - ahol a téli hőmérséklet nulla Celsius-fok alá süllyed, és az egész évben általában 10 fokkal hűvösebb a hőmérséklet, mint a régió többi részén -, a tiszta, friss levegővel és a lenyűgöző kilátással Trojena nemcsak egy lenyűgöző hely lesz, ahová érdemes ellátogatni, hanem egy varázslatos hely, ahol élni és dolgozni is lehet.

Együttműködők

Helyszín

Szaúd-Arábia
Neom