CITYDEV.BRUSSELS

CITYDEV.BRUSSELS

A Citydev.brussels (korábban SDRB) segít a vállalkozásoknak megfelelő telephelyet találni a brüsszeli régióban. Emellett városfelújítási projektek keretében magánszemélyek számára épít házakat. A citydev.brussels projektjei két célcsoportot céloznak meg: a vállalkozásokat és a magánszemélyeket.

A citydev.brussels a vállalkozások számára különböző hosting megoldásokat kínál a Brüsszel-Főváros régióban. Segít nekik megfelelő helyszínt találni a fejlesztésük minden egyes szakaszában. Ma a citydev.bruss 45 ipari területet és számos épületet kezel vállalkozások számára, amelyeket a foglalkoztatás, a tevékenység és a hozzáadott érték tekintetében bizonyos kritériumoknak megfelelő vállalatok rendelkezésére bocsát. Ha nincs megfelelő ingatlan a citydev.brussels ingatlanportfóliójában, vagy ha a vállalkozás nem felel meg a kritériumoknak, a citydev.brussels megpróbál megoldást találni a magánszektorban az Inventimmo ingatlanadatbázisán (www.inventimmo.be) keresztül, amely a Brüsszel-Főváros régióban rendelkezésre álló összes ingatlant (műhelyek, raktárak, irodák, ipari telkek stb.) felsorolja.

A citydev.brussels megfizethető lakásokat épít, amelyeket aztán magánszemélyeknek vagy alacsony jövedelmű családoknak értékesít. Ezek a lakások a brüsszeli régió egyes negyedeiben létrehozott városfelújítási projektek részét képezik. Ezek megvalósítása általában a köz- és magánszféra partnerségének tárgyát képezi.

Végül a citydev.brussels regionális közszolgáltatóként vegyes projekteket is fejleszt, amelyek mind a magánszemélyek, mind a vállalkozások számára vonzóak. Ezek a projektek lakásokat, gazdasági tevékenységeket, üzleteket, közterületeket, közösségi kerteket és kollektív létesítményeket (óvodák, játszóterek stb.) ötvöznek. Egyszóval mindent, ami új életet lehelhet egy városrészbe azáltal, hogy integrált, egymást kiegészítő és kellemes élet- és munkakörülményeket teremt.

Együttműködők

Helyszín

Belgium
Brüsszel